چهارشنبه ٠١ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
صفحه اصلي > مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات > تازه های علمی 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 839
 بازدید امروز : 454
 کل بازدید : 402248
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.09
 

 

 

        تازه های علمی                                                                                                                                        تازه غذایی                         

  FDA درنظر دارد اسیدهای چرب ترانس را به طور کامل از موادغذایی تولیدی کارخانجات حذف نماید. این اقدام میتواند باعث کاهش بیماریهای قلبی و جلوگیری از بسیاری از حمله های قلبی گردد...ادامه مطلب

  مقايسه آلودگي زدايي خشكبار (آلو، كشمش، و برگه) به دو روش مايكروويو وگوگردزني                                         

 

 

 

   توليد كره كم كلسترول با استفاده از از بتا سيكلودكسترين

 

 

 

   تاثيرفرمولاسيون،زمان پخت و درجه حرارت داخلي نهايي در همبرگر گوشت در تخريب باكتري هاي ليستريا مونوسيتوژنز

 

در يك بررسي ارتباط بين مصرف كم اسيد فوليك از طريق غذا و مكمل‌ها در اوايل بارداري با ايجاد اتيسم  در كودكان مشاهده شد.(فايل اصلي خبر)

 

  

گرچه تصور بر اين بوده است كه همكاري كودكان در تهيه غذا براي خود، منجر به شكل‌گيري عادات غذايي سالم از جمله كنترل ميزان غذاي مصرفي در آنها مي‌شود، يك بررسي نشان مي‌دهد كه اگر كودكان براي خود غذا آماده كنند و يااينكه كسي براي آنها غذا تهيه كند، تفاوتي در ميزان غذايي كه توسط آنها خورده مي‌شود وجود ندارد(فايل اصلي خبر)

 

 

 

   بر اساس مطالعات، چاقي مي‌تواند باعث تضعيف مهارت‌هاي ذهني نوجوانان شود(فايل اصلي خبر) 

 

 

احتمالاً جوانه‌هاي چشايي در كودكان چاق ضعيف عمل مي‌كند(فايل اصلي خبر)

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.