شنبه ٣١ تير ١٣٩٦ - 
1 2
 
صفحه اصلي > آموزش > آموزش مسولین فنی 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 8623
 بازدید امروز : 385
 کل بازدید : 326781
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
 زمان بازدید : 0.15

 

 

 

  شناخت محصولات ارگانیک مرتبط با فرآورده های سلامت

 فرم ثبت نام دوره های آموزشی

 

  فرم نظرسنجی دوره های آموزشی

 

كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن خوراكي

 اصول برچسب گذاري محصولات غذايي و آشاميدني

ارزیابی و کنترل تاًمین کننده و محصول نهایی در غنی سازی آرد

  آشنایی با سامانه ttac (دوره یک روزه)

   

نحوه انجام بازرسي از كارخانه و تكميل چك ليست PRPs

 

 

دوره یازدهم:  الزامات و مميزي داخلي استاندارد  HACCP و      I(95/7/10  95/7/17)iSO  22000;  version2005  

     دوره دهم: رنگ ها در صنایع غذایی(22/4/95)

 

   دوره نهم: مروري بر آزمونهاي ميكروبي موادغذايي(16/3/95) تاریخ کلاس از 11/3/95 به 16/3/95 تغییر یافت.

  

دوره هشتم: آشنايي با (PRPs) یا نحوه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي (28/11/94)

 

  دوره هفتم: دومین دوره روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی(29/10/94)

مراكز آموزشي تاييد صلاحيت شده در سايت سازمان غذا و دارو

 

 

 

 دوره ششم: برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی(24/9/94) جزوه

 

  دوره پنجم: روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی (28/7/94) جزوه 

  

 دوره چهارم: آشنايي با اصول ميكروب شناسي در كنترل كيفي مواد غذايي (11/5/94) جزوه

 

 

 دوره سوم: بهداشت و ایمنی موادغذایی (24/3/94) جزوه

 

  

  دوره دوم: افزودنی های موادغذایی (7/12/93) جزوه

 

  دوره اول: فرمولاسیون موادغذایی (7/9/93)جزوه

 

 

 

دسترسی ها

 
 
 

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.