چهارشنبه ٠١ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
صفحه اصلي > آموزش > آموزش مسولین فنی 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 10064
 بازدید امروز : 489
 کل بازدید : 402283
 بازدیدکنندگان آنلاين : 9
 زمان بازدید : 0.08

 

 

 

  فرم ثبت نام دوره های آموزشی

 

    روشهاي  كنترل فيزيكي و شيميايي قند و نمك در مواد غذايي   

   GLP (فعاليتهاي آزمايشگاهي مطلوب، good laboratory practice، خوراكي و آرايشي بهداشتي) 26/6/96

  شناخت محصولات ارگانیک مرتبط با فرآورده های سلامت

 

  فرم نظرسنجی دوره های آموزشی

 

كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن خوراكي

 اصول برچسب گذاري محصولات غذايي و آشاميدني

ارزیابی و کنترل تاًمین کننده و محصول نهایی در غنی سازی آرد

  آشنایی با سامانه ttac (دوره یک روزه)

   

نحوه انجام بازرسي از كارخانه و تكميل چك ليست PRPs

 

 

دوره یازدهم:  الزامات و مميزي داخلي استاندارد  HACCP و      I(95/7/10  95/7/17)iSO  22000;  version2005  

     دوره دهم: رنگ ها در صنایع غذایی(22/4/95)

 

   دوره نهم: مروري بر آزمونهاي ميكروبي موادغذايي(16/3/95) تاریخ کلاس از 11/3/95 به 16/3/95 تغییر یافت.

  

دوره هشتم: آشنايي با (PRPs) یا نحوه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي (28/11/94)

 

  دوره هفتم: دومین دوره روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی(29/10/94)

مراكز آموزشي تاييد صلاحيت شده در سايت سازمان غذا و دارو

 

 

 

 دوره ششم: برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی(24/9/94) جزوه

 

  دوره پنجم: روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی (28/7/94) جزوه 

  

 دوره چهارم: آشنايي با اصول ميكروب شناسي در كنترل كيفي مواد غذايي (11/5/94) جزوه

 

 

 دوره سوم: بهداشت و ایمنی موادغذایی (24/3/94) جزوه

 

  

  دوره دوم: افزودنی های موادغذایی (7/12/93) جزوه

 

  دوره اول: فرمولاسیون موادغذایی (7/9/93)جزوه

 

 

 

دسترسی ها

 
 
 

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.