يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٨ - 
1 2
 
صفحه اصلي > مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات > سوالات متداول > صفحه ٣پرسش پاسخ 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 750
 بازدید امروز : 359
 کل بازدید : 941175
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
 زمان بازدید : 0.24
 
    راههاي تشخيص ماهي سالم از ماهي فاسد چیست؟
  ۱-بوي ماهي: ماهی‌هایی که تازه هستند تقریبا بوی مطبوعی دارند و اگر از آب‌های شیرین صید شده باشند بوی گیاهان آبزی‌‌ همان منطقه را می‌دهند ولی ماهی فاسد بوی نامطبوعی دارد...دریافت پاسخ کامل
 عسلي که شکرک مي‌زند از کيفيت پايين‌تري برخوردار است يا تقلبي است. اين موضوع، صحيح است؟
 درگذشته مردم اين‌گونه فکر مي‌کردند اما در واقع لزوما اين‌طور نيست. اگر عسل را با ظرف چند دقيقه در آب گرم بگذاريد، اين شکرک باز مي‌شود.
 آيا عسل منع مصرف هم براي کسي دارد؟
دادن عسل به کودکان زير يک سال مجاز نيست. دليل آن هم احتمال وجود باکتري کلستروديوم بوتولينوم در آن است که مي‌تواند کشنده باشد.
 گوشت مصرفی خانواده خود را چگونه انتخاب کنیم ؟
 گوشت بوی طبیعی خود را داشته و به مشام رسیدن بوی ترشیدگی دلیل بر نامناسب بودن گوشت جهت استفاده می‌باشد...دریافت پاسخ کامل 
 
 
صفحه    1    2    3  

 

امتیازدهی
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.