دوشنبه ٠٥ آبان ١٣٩٩ - 
1 2
 
صفحه اصلي > مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات(Information and complaint) > ایمنی و اصول نگهداری موادغذایی(Principles of food & preservation) 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 2169
 بازدید امروز : 423
 کل بازدید : 1085628
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.05
 

 

نكات كاربردي در پيشگيري و درمان مسموميت هاي غذايي
  • در اين مطلب با مهمترين اصول نگهداري و كار با موادغذايي و مصرف ايمن موادغذايي جهت افزايش ايمني غذا و در نتيجه پيشگيري از مسموميتهاي غذايي آشنا مي شويد...ادامه
     
  • یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده‌است که ازطریق گزش کنه ویا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود... ادامه

 

 

 

 

 

امتیازدهی
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.