تازه های علمی
FDA درنظر دارد اسیدهای چرب ترانس را به طور کامل از موادغذایی تولیدی کارخانجات حذف نماید. این اقدام میتواند باعث کاهش بیماریهای قلبی و جلوگیری از بسیاری از حمله های قلبی گردد...ادامه مطلب
مقايسه آلودگي زدايي خشكبار (آلو، كشمش، و برگه) به دو روش مايكروويو وگوگردزني

توليد كره كم كلسترول با استفاده از از بتا سيكلودكسترين

تاثيرفرمولاسيون،زمان پخت و درجه حرارت داخلي نهايي در همبرگر گوشت در تخريب باكتري هاي ليستريا مونوسيتوژنز
در يك بررسي ارتباط بين مصرف كم اسيد فوليك از طريق غذا و مكملها در اوايل بارداري با ايجاد اتيسم در كودكان مشاهده شد.(فايل اصلي خبر)
گرچه تصور بر اين بوده است كه همكاري كودكان در تهيه غذا براي خود، منجر به شكلگيري عادات غذايي سالم از جمله كنترل ميزان غذاي مصرفي در آنها ميشود، يك بررسي نشان ميدهد كه اگر كودكان براي خود غذا آماده كنند و يااينكه كسي براي آنها غذا تهيه كند، تفاوتي در ميزان غذايي كه توسط آنها خورده ميشود وجود ندارد(فايل اصلي خبر)
بر اساس مطالعات، چاقي ميتواند باعث تضعيف مهارتهاي ذهني نوجوانان شود(فايل اصلي خبر)

احتمالاً جوانههاي چشايي در كودكان چاق ضعيف عمل ميكند(فايل اصلي خبر)
|