يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٨ - 
1 2
 
صفحه اصلي > مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات > سوالات متداول > صفحه ٢پرسش و پاسخ 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 465
 بازدید امروز : 276
 کل بازدید : 941092
 بازدیدکنندگان آنلاين : 9
 زمان بازدید : 0.26
 
منابع ویتامین B12 کدامند ؟
به طور طبيعي تنها در فرآورده‌هاي حيواني يافت شود، گرچه بصورت تركيبي آنها به طور وسيعي در دسترس هستند و به بيشتر غذاها مانند غلات اضافه مي‌شوند..دريافت پاسخ كامل
رژيم غذايي مناسب براي جلوگيري از پوكي استخوان چيست؟
کلسيم و ويتامين دي از مهم ترين مواد موجود در بدن مي باشند، براي داشتن استخوانهاي قوي بايد کلسيم و ويتامين دي کافي در بدن وجود داشته باشد...دريافت پاسخ كامل
                   
میوه‌های خشک اثرات درمانی موثر و مفیدی دارند، بدون اینکه عوارض جانبی داشته باشند. مغذی هستند و انرژی لازم را برای بدن تامین می‌کنند..دريافت پاسخ كامل
کره دارای قدمتی در حدود ۴۵۰۰ سال می‌باشد و محصولی صددرصد طبیعی است که از شیر تازه گاو تهیه می‌شود و دارای ۸۲ درصد چربی، ۱۶درصد آب و ۲ درصد املاح شیر می‌باشد...دريافت پاسخ كامل
نکات بهداشتی در خریداری و مصرف خیار شور چیست؟
شور کردن و تخمیر از گذشته‌های دور یکی از راههای نگهداری مواد غذایی خصوصاَ سبزیجات بوده است. خیار شور نیز یکی از محصولاتی است که از دیر باز در کشور ما تولید می‌شده و بدلیل عطر و طعم ویژه مورد پسند اکثر مردم است...دريافت پاسخ كامل
 
 
صفحه     1     2      3

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.