اطلاعیه دوره آموزشی آشنایی با کلیات محصولات تراریخته (تغییر ژنتیک یافته) و ضوابط و قوانین مرتبط
سامانه TTAC - ثبت منبع
روشهاي محلولسازي در آزمايشگاه
آشنايي با وظايف مسئول فني، سامانه TTAC، ضوابط برچسبگذاري و شناسايي كالاي اصيل از غيراصيل
HACCP
آشنایی با دستگاه های آزمایشگاهی
اصول ايمني در آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي و آرايشي بهداشتي
روشهاي كنترل فيزيكي و شيميايي قند و نمك در مواد غذايي
GLP، فعاليتهاي آزمايشگاهي مطلوب، good laboratory practice، خوراكي و آرايشي بهداشتي
شناخت محصولات ارگانیک مرتبط با فرآورده های سلامت
كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن خوراكي
اصول برچسب گذاري محصولات غذايي و آشاميدني
ارزیابی و کنترل تاًمین کننده و محصول نهایی در غنی سازی آرد
آشنایی با سامانهttac دوره یک روزه
نحوه انجام بازرسي از كارخانه و تكميل چك ليست PRPs
الزامات و مميزي داخلي استاندارد HACCP و iSO 22000; version2005
رنگ ها در صنایع غذایی
مروري بر آزمونهاي ميكروبي موادغذايي
آشنايي با (PRPs) یا نحوه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي
دومین دوره روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی
برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی
روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی
آشنايي با اصول ميكروب شناسي در كنترل كيفي مواد غذايي
بهداشت و ايمني مواد غذايي
افزودنی های موادغذایی
فرمولاسیون موادغذایی
|