دوشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٧ - 
1 2
 
صفحه اصلي > آموزش > آموزش مسولین فنی > دوره های برگزار شده 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 344
 بازدید امروز : 21
 کل بازدید : 603933
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.12

 

 

آشنایی با دستگاه های آزمایشگاهی
 

اصول ايمني در آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي و آرايشي بهداشتي


روشهاي كنترل فيزيكي و شيميايي قند و نمك در مواد غذايي


GLP، فعاليتهاي آزمايشگاهي مطلوب، good laboratory practice، خوراكي و آرايشي بهداشتي


شناخت محصولات ارگانیک مرتبط با فرآورده های سلامت


كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن خوراكي


اصول برچسب گذاري محصولات غذايي و آشاميدني


ارزیابی و کنترل تاًمین کننده و محصول نهایی در غنی سازی آرد


آشنایی با سامانهttac دوره یک روزه


نحوه انجام بازرسي از كارخانه و تكميل چك ليست PRPs


الزامات و مميزي داخلي استاندارد  HACCP و iSO 22000; version2005


رنگ ها در صنایع غذایی


مروري بر آزمونهاي ميكروبي موادغذايي


آشنايي با (PRPs) یا نحوه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي


دومین دوره روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی


برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی


روشهای اعتبارسنجی آزمونهای میکروبی


آشنايي با اصول ميكروب شناسي در كنترل كيفي مواد غذايي


بهداشت و ايمني مواد غذايي


افزودنی های موادغذایی


فرمولاسیون موادغذایی

 

دسترسی ها

 
 
 
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.