پيشنهادات ارائه شده
|
تاريخ ارائه: 8/8/91
عنوان پيشنهاد: حذف «پذيرايي» (به استثناي آب آشاميدني) در كليه واحدها، معاونتها و شبكههاي دانشگاه در كليه سطوح مختلف، با برقراري ساعت «استراحت و پذيرايي» براي جلساتي كه بيش از يك ساعت به طول ميانجامد.
|
تاريخ ارائه: 12 / 9 / 91
عنوان پيشنهاد: برگزاري سمينار زمين، زمان، انسان
|
تاريخ ارائه: 17 / 10 / 91
عنوان پيشنهاد: كنترل قراردادهاي منعقده فيمابين كارخانجات توليد مواد غذايي و آزمايشگاههاي همكار جهت كنترل بهينه كيفي محصولات به منظور تضمين سلامت و ايمني مصرفكننده و جامعه
|
تاريخ ارائه: 16 / 6 / 92
عنوان پيشنهاد: درخواست انبار به صورت الكترونيك شود.
|
|
تاريخ ارائه: 20 / 12 / 91
عنوان پيشنهاد: راهكارهاي افزايش بهرهگيري در برگزاري كلاسهاي 5S و طرح تكريم اربابرجوع
|
تاريخ ارائه: 21 / 5 / 92
عنوان پيشنهاد: كاهش هزينههاي برق و تعمير و نگهداري اسكنرهاي معاونت غذا و دارو
|
تاريخ ارائه: 22 / 3 / 92
عنوان پيشنهاد: برگزاري دورههاي ICDL در دانشگاه
|
تاريخ ارائه: نامشخص
عنوان پيشنهاد: جهت انجام امور پژوهشي مابين معاونت غذا و داروي دانشگاه و معاونت پژوهشي هماهنگي صورت پذيرد و كارشناسان ارشد معاونت غذا و دارو بتوانند با عقد قرارداد با معاونت پژوهشي و دريافت هزينههاي پژوهش و حقالزحمه، طرحهاي پژوهشي ارائه دهند.
|
|
|
|
صفحه 1 2 3 4
|
|