پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦ - 
1 2
 
صفحه اصلي > مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات > سوالات متداول 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 4652
 بازدید امروز : 151
 کل بازدید : 357476
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.05
 
پرسش و پاسخ
    آيا در شيرهاي استريل كه داراي ماندگاري طولانی (6 ماه) هستند از نگهدارنده استفاده مي‌شود و آيا با توجه به اينكه در دماي بالا فراوري مي شوند مواد مغذي آنها حفظ مي شود يا خير؟
براي پاسخ به اين سوال ابتدا بايد بدانيم كه چه نوع فرايندي روي اينگونه محصولات انجام مي گيرد ... دريافت پاسخ كامل
 
روغن زیتون خوب چیست؟
برای اینکه از محصولی که خریداری می کنید مطمئن باشید،باید روغنی خریداری کنید که تاریخ مصرف،پروانه ساخت و مهر استاندارد داشته باشد...دريافت پاسخ كامل
مصرف لبنيات كم‌چرب يا پر‌چرب مفيدتر است ؟
خاصيت لبنيات در دو چيز است؛ يکي کلسيم و ديگري پروتئين که کلسيم با چربي نسبت عکس دارد يعني هرچه چربي لبنيات بيشتر باشد، کلسيم آن کمتر است ... دريافت پاسخ كامل
 
یکی از سوالات رايجي که در هنگام رژیم کاهش وزن مطرح است آنست که آیا حذف لبنیات به کاهش وزن کمک می‌نماید یا خير؟
خیلی از افراد چاق با این تصور سعی می‌نمایند که شیر و لبنیات را برای سریعتر کاهش وزن خود از رژیم غذایی‌شان حذف نمایند... دريافت پاسخ كامل
چگونه مي توان زعفران طبيعي و تقلبي را شناسايي كرد؟
زعفران بايد داراي رنگ قرمز يكنواخت و بدون قطعات زرد رنگ بوده و در سطح آب شناور بماند و به آن رنگ زرد طلايي بدهد...دريافت پاسخ كامل
آیا امکان افت مواد مغذی در خورش‌های آماده وجود دارد؟
معمولاً یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ی بیشتر مصرف‌کنندگان خورش‌های آماده، نگرانی از کم شدن ارزشها تغذیه‌ای مواد موجود در این نوع محصولات است...دريافت پاسخ كامل
 
آیا خورش‌های آماده مواد افزودنی یا نگه‌دارنده دارند؟
خیلی از مردم گمان می‌کنند انواع کنسروها از جمله خورش‌های حاضری، تن ماهی،‌ لوبیا و قارچ،ذرت،‌ نخودفرنگی،‌ لوبیا چیتی و... مواد نگه‌دارنده و افزودنی دارند...دريافت پاسخ كامل
 
آیا چیپس باعث سرطان می شود؟
انستیتوی تحقیقات مربوط به سرطان اعلام کرده است که ماده ای با نام (آکریلامید) که یک نوع از کارسینوژن ها یا مواد سرطان زا می باشد،  در چیپس و سیب زمینی سرخ  شده پیدا شده است... دريافت پاسخ كاملacrylamide
 
 
 
گاهي با جامد يا نيمه جامد شدن روغن مخصوص سرخ كردني به خصوص در فصل زمستان مواجه مي‌شويم آيا اين يك پديده طبيعي در مورد اينگونه روغن‌هاست و يا اينكه مي‌تواند دليل تقلبي بودن محصول باشد؟
روغن هاي مخصوص سرخ كردني چون بايد مقاومت بيشتري در مقابل حرارت داشته باشند يا به عبارت ديگر داراي نقطه دود بالايي باشند...دريافت پاسخ كامل
 
ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کفیر چيست؟
روش های موثر برای افزایش جذب کلسیم چسيت؟
دریافت مقدار لازم از کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان ضروری است. تقویت استخوان های بدن برای جلوگیری از ابتلا به پوکی توصیه می شود... دريافت پاسخ كامل
صفحه  1   2  3

 

امتیازدهی
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.