چهارشنبه ٠١ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
صفحه اصلي > مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات > ایمنی و اصول نگهداری موادغذایی 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1223
 بازدید امروز : 449
 کل بازدید : 402243
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0.10
 

 

نكات كاربردي در پيشگيري و درمان مسموميت هاي غذايي
  • در اين مطلب با مهمترين اصول نگهداري و كار با موادغذايي و مصرف ايمن موادغذايي جهت افزايش ايمني غذا و در نتيجه پيشگيري از مسموميتهاي غذايي آشنا مي شويد...ادامه
     
  • یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده‌است که ازطریق گزش کنه ویا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود... ادامه

 

 

 

 

 

امتیازدهی
پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.