چهارشنبه ٠١ آذر ١٣٩٦ - 
1 2
 
صفحه اصلي > مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات > فهرست مطالب علمی 
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1593
 بازدید امروز : 453
 کل بازدید : 402247
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.10
 

 

الف

آب آشاميدني (تغذيه)

آب پنیر

آدامس

ادويه‌ها

 ارزش غذایی تخم مرغ

آرايشي و بهداشتي

اسنك

اقلام غيرمجاز غذايي

آكريلاميد

ايمني مواد غذايي در سفر

ايمني و اصول نگهداري موادغذایی

 ایمنی در آزمایشگاه

اتوکلاو

ب

بارداري (تغذيه)

 

برچسب‌گذاري تغذيه‌اي

برچسب‌گذاري محصولات غذايي و آشاميدني بسته‌بندي شده و آرايشي و بهداشتي (الزامات)


برچسب‌گذاري مواد غذايي

بستني

 

بنرها (banner)

بيماري قلبي و عروقي (تغذيه)

 

بيماري كليوي (تغذيه)

بهداشت کارخانجات موادغذایی

بهبود دهنده نان

بسته بندی

بسته بندی زیست فعال 

 باریجه

 

پ

پرسش‌هاي متداول

پروبيوتيك‌ها

پري‌بيوتيك‌ها

 

پمفلت‌ها

پنير

 PH متری

پوكي‌استخوان (تغذيه)

 

پوسترها

پيام‌ها و توصيه‌ها

 

پيام‌هاي آرايشي و بهداشتي

 

پيام‌هاي غذايي

پنیرهای رسیده با کپک

 

ت

تازه‌هاي علمي

 

تازه‌هاي غذايي و دارويي

تب كريمه كنگو

 

تداخلات دارويي غذايي

تخم‌مرغ

 

تغذيه

تغذيه در نوروز

 

تغذيه كودكان

تكنولوژي مواد غذايي

 

تن ماهي

 

 تغذیه در طب اسلامی(مزاج ها)

ج

جزوات آموزشي


 

خ

خشكبار

خيارشور

خشک کن های صنعتی

خواص کیفی زیتون

خواص فیزیکی لیپیدها

 

د

دوغ

ديابت (تغذيه)

 

ر

رژيم كاهش وزن

 

روزه (تغذيه)

 

روش‌هاي مطلوب توليد

 

س

سالمندان (تغذيه)

 سلیاک

سبزيجات (آلودگي و نگهداري)

سس

 

سلامت غذاهاي طبخ شده

 

سمينارها و همايش‌ها

 

 

ش

شكلات

 شير

 شيردهي (تغذيه)

شير مادر (تغذيه)

 شیرین بیان

ص

صبحانه (تغذيه)

 ض

ضدعفونی کننده و گندزداها

 

 ضدبیاتیها

غ

 

غني‌سازي

 

ف

فاويسم (تغذيه)

فرآورده‌هاي گوشتي

فساد غذاهاي كنسروي

فشار خون بالا (تغذيه)

فن‌آوري‌هاي نوين مواد غذايي

فیبر رژیمی

فهرست محصولات مجاز غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

 freez drying

ق

قوانين و مقررات


 

ك

كتابچه‌ها

كره

كفير

كمبود آهن و كم‌خوني

كمپوت ميوه‌جات

كنسروسازي

 کنترل میکروبیولوژی

كودك و سرگرمي

كيك

 

گ

گلاب (تغذيه)

 

گياهان دارويي

گياهخواري (تغذيه)

گوشت و شیلات

 

ل

 

لينك‌هاي مفيد

 

م

ماست

ماكاروني

مالتيپل اسكلروز MS(تغذيه)

مربا

مسموميت‌هاي غذايي

مكمل‌هاي غذايي

مواد معدني

 

 

ن

نان

نان سوخاري

نانوتكنولوژي

 

نخود سبز

نقرس( تغذيه)

 

 

و

وبا

ويتامين

 

ه

هرم غذايي


 

ي

يد و كمبود آن

 

 

 

 

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.